Ryggbesvär


Ryggbesvär

Effektiv behandling av ryggbesvär

Ryggbesvär är bland de vanligaste åkommorna i Sverige idag. Ibland går det över av sig själv men ofta kommer det tillbaka på samma ställe, och ibland håller det i sig.

Vad orsakar egentligen ont i ryggen – och hur kan man behandla den långsiktigt.

För att hjälpa dig att både bli så bra som möjligt och att själv få kunskap om din kropp har vi utvecklat Bilddiagnos, en fotostudio med laserlinje och rutnät. Sex fotografier visar hållning och balans och hur din hälsa påverkas av det – och vad dina ryggbesvär egentligen beror på.

Undersökningen tar ca 10 minuter och tillsammans med terapeuten kan du sedan lägga upp en plan för hur du ska bli bättre.

Behandling av ryggbesvär med moderna verktyg

Spänningar i muskler och bindväv, en väldigt vanlig orsak till ryggbesvär, är ofta svåra att behandla. Med vår maskin för Djupvågsbehandling, AtlasOrange1, får terapeuten det verktyg som behövs för att på ett enkelt, skonsamt och effektivt sätt släppa även de hårdaste låsningarna vid till exempel nackspärr eller ryggskott.

Kroppsbalansering är en behandling som grundligt går igenom hela kroppen från topp till tå med balans och hållning som mål. Läs mer här.

Djupvågsbehandling är mer anpassad till specifika punkter, där du har ont och där värken kommer ifrån. 30 minuter med AtlasOrange1 motsvarar ca 1,5-2h ”vanlig” behandling

Hör av dig till oss på 010-195 90 90 eller maila info@atlasbalans.se om du har några frågor.

 

Copyright © Atlasbalans AB