Kundreferenser


Här har vi samlat referenser och kommentarer från tidigare kunder.

Rolf Göran Bengtsson, Elitryttare

Långtidsskadade Rolf-Göran Bengtsson åkte från Tyskland till Anderslöv strax norr om Trelleborg för tre behandlingar med nya tekniken ”Djupvågsbehandling” och fick fantastiska resultat:

”Sylve ringde och sa ’Vi har nåt nytt här som vi gärna vill testa’”.

Läs hela artikeln här

Louise Haaga, Elitryttare

Effektiv och skonsam behandling av muskler och bindväv. Hör Louise Haaga berätta om Djupvågsbehandling av både sig själv och sina hästar.

Rosanna Broberg, Elitryttare

Ryttaren Rosanna Broberg om Djupvågsbehandling av sig själv och sina hästar.

”Jag blev smärtfri med Atlasbalans”

Året Runt 24 2014: Susan Edwards gick till Atlasbalans Växjö och fick hjälp med långvarig smärta i framför allt rygg och bäcken. Läs artikeln här

Dörren

”Jag mår bättre än nånsin!”

– Erik Drakenberg, Naprapat

Naprapaten Erik Drakenberg kom till Atlasbalans och mår nu bättre än någonsin. Bättre balans och hållning och en rak rygg ledde även till mindre besvär i rygg och nacke.

”Har man ont i nacken är det bara att köra!”

– Johan Hedström, Motocrossförare

Johan Hedström älskar att göra Motocross men en allvarlig whiplashskada satte stopp för det. Med kraftig värk och tung medicinering såg livet mörkt ut tills han av en slump hittade till Atlasbalans.

”Bland det bästa jag nånsin gjort.”

– Dan Karlsson, Kampsportstränare

Dan Karlsson har tränat några av Sveriges bästa kampsportare och vet vikten av att ta hand om sin kropp. Han hävdar att kroppsbalansering är bland det bästa han gjort och att det är något som alla borde överväga att göra. Se varför:

”Gjorde kroppen en stor tjänst”

– Göran Gabrielsson, Imitatör

Den skicklige imitatören känd från bl.a. P1 Public Service och Babben & co besökte Atlasbalans för ett samarbete som blev långt mer lyckat än väntat:

”Det känns som att man har gjort kroppen en stor tjänst. Behandlingen var mjuk, skön och väldigt noggrann och det är häftigt att man själv verkligen får se skillnad på bilderna före och efter.”

”Det är fantastiskt onödigt att inte kolla det här”

– Marcus Edblad, Golfproffs

Marcus Edblad är professionell golfare och svensk rekordhållare i att ”slå en golfboll så långt som möjligt”. Efter behandlingen hos Atlasbalans som hjälpte mot både rygg och huvudvärk rekommenderar han såväl vänner och golfare av den enkla anledningen att det är onödigt att inte kolla sin balans och hållning.

Läs hela intervjun här.

 

Copyright © Atlasbalans AB