Friskvård


Balans och hållning = grundläggande friskvård

Friskvård handlar egentligen om att ta hand om sig själv innan man blir sjuk, får ont, blir stressad osv. Det är ett sätt för varje individ att hitta balans i livet.

Det som vi håller på med är balans och hållning – och vi anser att det är den viktigaste grunden för att må bra och ta hand om sig själv.

Med kroppen i balans blir det t.ex. enklare att träna och kroppens egen självläkning fungerar bättre.

Att balansera kroppen och få en bra hållning är grundstenen för ett hälsosamt liv, en stark plattform att bygga vidare ifrån.

Här kan du läsa mer om en enkel, förebyggande friskvårdsbehandling

Behandling från topp till tå

Kroppsbalansering är en behandling för hela kroppen, på en gång, från topp till tå. Vi kombinerar expertisen hos våra sjukgymnaster, naprapater och massageterapeuter med en helhetssyn och den senaste forskningen inom manuell terapi.

Målsättning är att få hela kroppen i balans – och det tar såklart olika lång tid beroende på utgångsläget. Med bra balans och hållning blir det lättare för kroppen att hålla sig frisk och fri från värk.

Undersökning på 10 minuter

På 10 minuter gör vi en bilddiagnos, med sex fotografier, lasermätning och rutnät, där vi kan visa din hållning och balans och vad det får för konsekvenser för din hälsa.

Hör gärna av dig till oss på 010 195 90 90 eller maila info@atlasbalans.se om du har några frågor.

Copyright © Atlasbalans AB